Miley Cyrus | Angels Like You | Μόλις Κυκλοφόρησε!

Η πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα και τραγουδοποιός, Miley Cyrus, κυκλοφορεί το music video για το τραγούδι της “Angels Like You”. Δείτε το εδώ. Το κλιπ, το οποίο γυρίστηκε κατά την διάρκεια του Super Bowl, προβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Good Morning Football του NFL και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Η συναυλία που απεικονίζεται στο βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2021 όταν η Miley Cyrus εμφανίστηκε στο πρώτο συμβατό με τους κανονισμούς του COVID-19 live show στην Αμερική. Το κοινό αποτελείται από εμβολιασμένους υγειονομικούς υπαλλήλους, που έχουν παλέψει ακούραστα στην πρώτη γραμμή κατά της μάχης του ιού. Στο visual περιλαμβάνεται και ένα χειρόγραφο μήνυμα της Miley.

To “Angels Like You” προέρχεται από το πετυχημένο 7ο studio album της Miley Cyrus, “Plastic Hearts”, που έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Top Rock Albums chart του Billboard. Ο δίσκος είναι το πρώτο της Νο1 στο συγκεκριμένο chart και το 6ο Νο1 album της καριέρας της. Το “Plastic Hearts” κατέκτησε και την 2η θέση του Billboard 200, χαρίζοντας στην Miley τα περισσότερα Top 10 ντεμπούτα στο chart που έχει πετύχει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνιδα αυτό τον αιώνα.