Pod4Stories από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και το πρόγραμμα “Φωνές / Η προφορική ιστορία στο προσκήνιο”

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος “Φωνές / Η προφορική ιστορία στο προσκήνιο” (https://creteoralhistory.org/) που υλοποιούν σχεδίασαν την  δράση Pod4stories

Μια σειρά από Podcast / ντοκιμαντέρ ήχου

Στο πλαίσιο της δράσης θα γίνονται προσκλήσεις για την δημιουργία Podcast / ντοκιμαντέρ ήχου πάνω σε μια θεματική.

Ξεκινάμε λοιπόν …

«Pod4stories: μια κασέτα, μια ιστορία…»

Η ιδέα

Μια δράση με την οποία θα ενεργοποιηθούν, θα καταγραφούν και θα δημοσιοποιηθούν μνήμες που συνδέονται με ένα αγαπημένο ‘μέσο’: την κασέτα ήχου.

Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώνουμε Podcast με «πρωταγωνίστρια» μια κασέτα: μια κασέτα που αγάπησες, που χάρισες, που αντέγραψες, μια κασέτα ξεχωριστή, αξιομνημόνευτη, ανατρεπτική, πειρατική, με αφιέρωση ή χωρίς!..

Σε προσκαλούμε να μοιραστείς μια ιστορία κασέτας!

Μια κασέτα που έγραψες. Μια κασέτα που αγάπησες. Μια κασέτα που χάρισες. Μια κασέτα που χάρηκες. Μια κασέτα που κάτι σου θυμίσει. Μια κασέτα που κάποιον/α σου θυμίζει. Μια κασέτα…

Το πρόγραμμα  “Φωνές / Η προφορική ιστορία στο προσκήνιο”  στο οποίο εντάσσεται η  δράση των Pod4Stories διοργανώνουν Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης με την συνεργασία και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων , του ΕΚΟΜΕ και των Δήμων Χανίων και Πλατανιά.

Δείτε τα πάντα για τις Pod4stories και ακούστε Pod4Stories  διευθύνσεις :

www.chaniafilmfestival.com/pod4stories

https://www.facebook.com/pod4stories

τρέιλερ της δράσης  https://www.youtube.com/watch?v=ZmIcJ19Axqg

και στην αγαπημένη σου πλατφόρμα Podcast

http://www.chaniafilmfestival.com/