Η Σtella υπογράφει συμβόλαιο με τη Sub Pop!

Μετά από την κυκλοφορία του «The Break» στην Καναδική Arbutus στις αρχές του 2020 και το υποχρεωτικό «διάλειμμα» από τις ζωντανές εμφανίσεις (λόγω της πανδημίας), η Σtella επιστρέφει κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα στην περιπετειώδη μουσική της πορεία και υπογράφει με την ιστορική Sub Pop! (Δισκογραφική στέγη μεταξύ πολλών άλλων και των Beach House, Fleet Foxes, Father John Misty, Iron & Wine, Washed Out, Weyes Blood.)

Όπως αναφέρει και η Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα το Seattle στην επίσημη ανακοίνωσή της: «Η Sub Pop ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ένταξη της Ελληνίδας Σtella στον εμβληματικό κατάλογο των καλλιτεχνών της. Με καταγωγή από την Αθήνα, η Σtella έχει προ πολλού αποδείξει την έμφυτη ικανότητά της να διηγείται ιστορίες με old-school ποπ ύμνους για τα πάθη και την έκσταση του έρωτα.»

Σαν πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο που θα κυκλοφορήσει διεθνώς μέσα στη χρονιά που διανύουμε, μπορείτε ήδη να ακούσετε το single «Charmed» εδώ, ηχογραφημένο μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου μαζί με τον Άγγλο παραγωγό και βασικό μέλος των Swet Shop Boys, Redinho.

Κι όπως πολύ σωστά επισημαίνει και η εταιρεία στον επίλογο… «Θα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε το αμέσως επόμενο διάστημα!»

Φωτογραφίες: Δήμητρα Τζάνου