Ο Σταθμός

Το Μουσικό κανάλι 105,1 ξεκίνησε το 1993 και συνεχίζει να αποτελεί και σήμερα τον πιο αναγνωρισμένο μουσικό σταθμό με ξένη μουσική στην Κρήτη. Όποτε ζητείται από τους ακροατές του να τον περιγράψουν με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τον προσδιορίζουν ως φιλικό, δραστήριο, μοδάτο και πολύ μουσικό τύπο. Το Μουσικό Κανάλι επενδύει διαρκώς στην εξέλιξή του, χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας και προβολής του, με σκοπό να ενημερώνει την κοινή γνώμη για τις πολλαπλές του δραστηριότητες αλλά και το πρόγραμμά του. Tέλος, δεν είναι ένας αναμεταδότης ούτε ένας πρόχειρος αυτοματισμός, είναι ένα ανεπτυγμένο ραδιοφωνικό πρότυπο με ψυχή και δυναμισμό ενισχυμένο από τους καλύτερους παραγωγούς.

Οι Ακροατές μας

Κέντρο των δραστηριοτήτων του είναι ο ακροατής και οι ανάγκες του. Το πρόγραμμα του σταθμού απευθύνεται κυρίως στις ηλικίες 18-55. Παράλληλα στο ηλικιακό κοινό 18-30 το ποσοστό του Μουσικού καναλιού 105,1 είναι υψηλό, ενώ διαπιστώνεται ότι έχει μεγάλη απήχηση και στις ηλικίες 30-55. Οι ποιοτικές έρευνες προσδιορίζουν τους ακροατές του Μουσικού καναλιού 105,1 ως ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική, διασκεδάζουν συστηματικά (φαγητό, club, κινηματογράφο κ.τ.λ.), ασχολούνται με την εμφάνισή τους, είναι οικογενειάρχες,επιχειρηματίες,ταξιδεύουν, ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες και το lifestyle, εργάζονται, σπουδάζουν ή είναι μαθητές . Έχουμε δημιουργήσει ένα ραδιόφωνο που καταφέρνει να συνδυάσει πολλές και διαφορετικές μουσικές τάσεις χωρίς να μεταβάλλεται η αρμονία και το προφίλ του, ικανοποιώντας όλους τους μουσικόφιλους.

Οι Πελάτες μας

Στο Μουσικό κανάλι 105,1 έχουν διαφημιστεί τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών, τόσο πολυεθνικών όσο και αμιγώς Ελληνικών, αλλά και πελατών από το νομό Ηρακλείου ή των όμορων νομών. Το σπουδαιότερο για εμάς είναι πως στα πρόσωπα των συνεργατών – πελατών μας, διακρίνουμε καλούς φίλους, των οποίων μας ενδιαφέρει η εμπορική τους πορεία, χτίζοντας μια διαχρονική σχέση που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της.